Lieve puppenkinders, dank jullie wel voor jullie verblijf bij ons. Wij hebben enorm en intens van jullie genoten en jullie zullen een speciaal plaatsje in ons hart houden. Wij wensen jullie en jullie eigenaren een heel gezond en goed hondenleven en we hopen dat we jullie nog regelmatig zullen zien.

Een hele dikke knuffel van Ralph, Mar, Arno, Martine, Janwillem en Anita en een hele stevige lik van jullie grote zus Ayla en jullie moeder She-Ra.

Don Giovanni Conte di Casa She-Ra (Joe) gaat met Tereza en Carla naar Rotterdam.

Gravin Sarah di Casa She-Ra (Sarah) gaat met Jaap en Corrie en blijft in Breukelen.

Rowan di Casa She-Ra (Rowan) gaat met Esra naar Valkenburg.

Chalaska Shandor di Casa She-Ra (Sandor) gaat met Adrie en Corrie naar Maurik.

TayRa di Casa She-Ra gaat met Rini en Paul naar Hauwert.

Het is nu zondagavond 20.30 uur en alle puppenkinderen zijn bij hun eigenaren. Vanochtend om 10.30 uur werd ons laatste puppenkind TayRa opgehaald. Janwillem, She-Ra, Ayla en ik zijn daarna direct naar de Bosdijk gegaan om even uit te waaien en om het voor Sheertje iets makkelijker te maken. Zaterdagmiddag heeft Janwillem Ayla uit Wageningen opgehaald, zodat Sheer alvast wat afleiding had. Elke keer als een pup werd opgehaald, ging Janwillem, als de pup en de eigenaren nog hier waren, met Sheertje en/of Ayla wandelen, zodat Sheer niet zag dat haar pup meegenomen werd. Het is onvoorstelbaar hoe een hond accepteert dat er steeds een pup minder is en dat er zelfs geen pup meer is als we terugkomen. Sheer is een geweldige moeder geweest, maar haar taak is volbracht en dat accepteert ze dan ook.

Wij hebben van het begin af aan aan de puppeneigenaren laten weten dat wij graag op de hoogte gehouden willen worden van de vorderingen van onze puppenkinders. Dit hebben wij niet tegen dovemansoren gezegd: Van allemaal hebben we al bericht(en) en/of mondeling verslag en/of foto's binnengekregen.

Lieve puppenouders, bedankt daarvoor.