Vrijdag 13 mei werd Floyd als eerste opgehaald. Floyd gaat wonen bij Richard en Cindy in Duiven.

   

Flora, het rode teefje werd ook op vrijdag opgehaald. Thiuri, Vanessa en Edwin worden haar nieuwe baasjes. Flora gaat luisteren naar de mooie naam Alba (net als onze jongste kleindochter in Peru). Alba betekent wit, maar ook zonsondergang. Thiuri zal haar grootste vriend worden.

   

Ingrid, Bernie en Maikel wonen in Winterswijk, zij stonden zaterdagochtend om 10.00 uur op de stoep om hun Misty op te halen. Misty is het oranje teefje, die als officiele naam Fatima heeft. Een leuke bijkomstigheid is dat de lievelingskleur van Maikel oranje is.

   

Felicia, het rose pupje gaat bij Erik en Monique wonen. Lieke zal vaak bij haar ouders op bezoek gaan ;-)). Felicia krijgt de mooiste naam van heel Geertruidenberg: Shanti. Het hele gezin vond maar een naam mooi en vroegen mij of ik dat erg vond........... ik heb daar geen enkel bezwaar tegen :-). We hebben het in het vervolg dus over Shanti (Charmed One of the Heart of Lothian) en Shanti jr (Felicia di Casa She-Ra).

   

Fabiola (pupje lila) gaat met Puck en Fred naar Utrecht. Zij heeft de mooie naam Laska gekregen. Laska krijgt een paar dagen per week de kleindochter van Puck en Fred op bezoek en dat gaat zij vast leuk vinden.

   

Als laatste wordt Flux opgehaald. Farah Dibah (groen) krijgt als gezelschap de bordercollie Swip. Yvette en Herco en pasgeboren zoon Tyen worden haar baasjes. Flux gaat in Haarlem wonen.