Na een intensieve periode van acht weken komt het moment van loslaten............................ de pups gaan hun eigen leven leiden bij pupoudergezinnen die wij met zorg hebben geselecteerd.

Lieve Pupouders, ik benijd jullie wel een beetje. Jullie gaan een fijne, soms wellicht wat lastige, tijd tegemoet en mogen gaan werken aan een goede relatie met jullie hond. Jullie hebben bij ons kunnen zien, wat een enorme verrijking een hond kan zijn.
Ik wens jullie alle goeds met jullie pup en hoop dat ik nog regelmatig wat van jullie hoor. Ik dank jullie voor het vertrouwen wat jullie in ons hebben en ben ervan overtuigd dat jullie onze vertrouwen niet zullen beschamen.


Woensdag 20-06-2012: Gino wordt als eerste opgehaald. Hij gaat wonen bij Soraya, Henk en Hayo in Mijdrecht. Hij luistert naar de mooie naam Kaya, hetgeen "rijk" betekent in het Indonesisch.

 
     

Vrijdagochtend 22-06-2012: Gershwin is de tweede pup die opgehaald wordt. Hij gaat in Culemborg wonen bij Wilfred, Wendy, Max en Luke en twee poezen. Pupje paars krijgt de stoere naam Youp.

 
     

Djaika is de derde pup die bij haar "ouders" Jeroen en Manon uit Rijen gaat wonen. Djaika's officiele naam is Ghislaine. Zij is vrijdagmiddag 22-06-2012 opgehaald.

 
     

Zaterdagochtend om 9.10 uur is "mi Guapo" niet meer mi, maar Guapo de Anneke y Sjanpal uit Amersfoort. Het "lekkere ding" blijft "lekker ding" oftewel Guapo heten.

 
     

Yvonne, Bart, Pim en Lukas hebben elke week een heel eind gereden om met hun pupje te knuffelen: zij hebben hun lila teefje meegenomen naar Almelo. In eerste instantie zou zij Gracia Kira gaan heten. De familie heeft echter samen besloten om de K te vervangen door Sh, van Shanti. De roepnaam wordt dus Shira (hetgeen hetzelfde wordt uit gesproken als She-Ra (mijn "konijn" ;-)). Ik vind dit wel heel leuk!

 
     

Danielle, Michel, Valerie en Britney hebben het langst gewacht op hun Skye (eiland in Schotland). Vorig jaar september had Danielle mij al benaderd voor een eventuele pup. Ik vind het knap dat zij zo lang hebben willen en kunnen wachten! Den Haag wordt de woonplaats van deze mooie dame.

 
     

Wendy, Remon en Jessie hadden er alle vertrouwen in dat er voor hun een pup "bij zou zitten". Ik ben dan ook heel blij dat zij Gringo (pup oranje) mee hebben kunnen nemen naar Ravenstein. Hij gaat luisteren naar de naam Bo-ghy met als mooie betekenis "grote vriend". Ik ben ervan overtuigd dat Bo-ghy dat waar gaat maken.

 
     

De laatste pup die zaterdag opgehaald werd, is Gandhi. Gandhi, die de stoere naam Borre heeft gekregen, is door de dierenarts helemaal gezond verklaard. Wij zijn heel blij dat hij bij Imke gaat wonen en zijn ervan overtuigd dat zij grote maatjes zullen worden.

 
     

Het liefst hadden Jurgen, Deedee, maar vooral Jochem en Amber, ons zwarte pupje vorige week al mee willen nemen. Omdat Amber zaterdag jarig was, hebben we in overleg met elkaar besloten dat hij zondag gehaald zou worden, zodat Amber haar verjaardag gewoon kon vieren en Sky, de roepnaam van Galileo, zondag in alle rust zijn nieuwe huis kan verkennen. Sky gaat in Middelburg wonen.