Ik had dit nooit kunnen doen zonder de enorme hulp van Janwillem en ook niet te vergeten She-Ra, die zich als een geweldige “oma” heeft gedragen.

Lieve Shanti: ik ben je heel dankbaar: door jou is mijn “fokgebeuren” niet afgelopen. Het was jouw eerste nestje, maar wat heb je het goed gedaan: je bent een geweldige moeder, ik heb van je genoten!!

Lieve Floyd, Alba, Misty, Shanti (jr), Laska en Flux: dank jullie wel voor jullie vrolijkheid, genegenheid, aandoenlijkheid en aanwezigheid. Wij hebben echt heel erg van jullie genoten.

Het ga jullie goed…………………………..

Beste Pupouders, ik benijd jullie wel een beetje. Jullie gaan een fijne, soms wellicht wat lastige, tijd tegemoet en mogen gaan werken aan een goede relatie met jullie hond. Jullie hebben bij ons kunnen zien, wat een enorme verrijking een hond kan zijn.
Ik wens jullie het allerbeste met jullie pup en hoop dat ik nog regelmatig wat van jullie hoor. Ik dank jullie voor het vertrouwen wat je in ons hebt en ben ervan overtuigd dat het vertrouwen wat wij in jullie hebben, niet zullen beschamen.