Aan het einde van deze leuke, soms stressvolle, maar vooral dierbare tijd  is er een aantal “personen” die ik wil bedanken:

Lieve Janwillem: Ik had dit nooit kunnen doen zonder jouw hulp: jij ging als het nodig was ’s nachts eruit, jij ging s ’s ochtends als eerste “puin ruimen” en jij stond altijd klaar om mij werk uit handen te nemen: ik ben je enorm dankbaar!!

Lieve Shanti: ik ben je heel dankbaar: door jou is mijn “fokgebeuren” niet afgelopen. Het was jouw tweede nestje, en ook deze keer heb je het geweldig gedaan: je bent een geweldige moeder, je bent op je best als je een nestje hebt: ik heb van je genoten!!

Lieve Sheer: je bent een kanjer. Je ontroert me elke keer weer en doet me ook steeds beseffen dat jij de “stammoeder” van miijn “kennel” di Casa She-Ra bent: dank je wel!

Lieve Denise: ik wil jou bedanken voor je aanwezigheid, je gezelligheid, je interesse en je bijdrage aan de pupmiddag.

Lieve pupouders: voor jullie vertrouwen in ons, jullie gezellige aanwezigheid, jullie betrokkenheid, jullie lovende woorden, waardering en.................................  jullie mooie "afscheidcadeaus" in de vorm van boeketten, planten, schitterende manden met inhoud, zelfgemaakte brownies (heel erg lekker!!!!), lekkernijen voor ons, lekkernijen voor de honden, ketting, vlinder, kaarten: allemaal niet nodig, maar wel ontzettend leuk en gewaardeerd: dank jullie wel!

Een speciaal dankjewel wil ik vermelden voor mevr M. de Herder (moeder van Deedee). In opdracht van Jurgen en Deedee heeft zij een schitterend portret van She-Ra en Shanti gemaakt........................ deze "tekening" ontroerde mij zeer; de uitstraling van mijn beide dames is zo typerend....................... Jurgen, Deedee, Amber en Jochem, dank jullie wel voor het "geven" van de opdracht. Mevr. M. de Herder, dank u wel voor het uitvoeren van deze opdracht. (Ga met muis over foto om de tekening te zien).

Lieve SkyeShiraDjaikaSkyBo-GhyYoupKayaGuapo en Borre: dank jullie wel voor jullie vrolijkheid, genegenheid, aandoenlijkheid en aanwezigheid. Wij hebben echt heel erg van jullie genoten.

Het ga jullie goed…………………………..

Lieve groet,
Anita