06-03-2011
Shanti is nu zeven weken zwanger en dat is heel duidelijk te zien. Als ik haar zo zie verwacht ik dat het een behoorlijk nest gaat worden.............
Normaliter is ze geen geweldige eter, maar dat is nu wel anders: zodra ik in de keuken sta loopt ze ook naar de keuken en gaat zitten wachten. Ik heb mijn "dames" van het begin af aan geleerd dat zij niet in de keuken mogen als ik aan het koken ben. Ze gaan dan op de onzichbare "scheiding" keuken kamer zitten. Shant zit daar nu vaak ;-).
Ik loop nog wel twee behoorlijke wandelingen per dag met haar, want ze moet natuurlijk in goede conditie zijn/blijven voor de bevalling, maar uitgebreid spelen met Sheer is er bijna niet meer bij. Ze slaapt veel.
We gaan deze week de werpkist neerzetten, zodat ze daar aan kan wennen.
Het schiet op...................

26-2-2011
Shanti is morgen zes weken zwanger en dat ze zwanger is is duidelijk. Ik heb twee keer een echo laten maken. De eerste keer was erg vroeg (nog geen vier weken) en ondanks dat er vruchten te zien waren, heb ik afgelopen maandag nog een echo laten maken. Daarop waren niet alleen duidelijk vruchten te zien, maar ook kloppende hartjes. 

Shanti eet behoorlijk en groeit ook behoorlijk...... Ze slaapt inmiddels meer en heeft ook niet zo'n zin meer in hele lange wandelingen. Ze speelt en holt in het begin nog wel met She-Ra, maar dat duurt niet lang........