Lila
Lila
Groen
Groen
Oranje
Oranje
Rose
Rose
Paars
Paars
Rood
Rood

Ook deze week is weer omgevlogen. De vijf dames en één heer doen het heel goed. De nageltjes zijn inmiddels geknipt: ik heb daar geen foto van, want ik heb deze week weer eens gebridged, en Janwillem heeft opgepast. Hij heeft toen de nageltjes geknipt. Eigenlijk doet Janwillem dat altijd en ik ben daar maar wat blij mee, want dat is zo'n priegelwerk. Het is wel belangrijk dat dat gedaan wordt, want anders is het voor Shanti niet prettig. De nageltjes worden nog wel een paar keer geknipt, dus de foto zal er ook wel komen ;-).

De puppenkids eten goed, groeien mooi gelijkmatig en ontwikkelen zich heel goed. De oogjes zijn aan het opengaan en dat vind ik altijd zo'n mooi moment: ze kijken dan met (in het begin) spleetoogjes de wereld in en reageren echt op je................ heerlijk.
Een van de andere heerlijke dingen is de geur.............. puppen hebben zo'n heerlijke geur bij zich.................... echt genieten.
Ondanks dat ze behoorlijk door de werpkist tijgeren, slapen ze natuurlijk ook heel veel. Zodra er één wakker is, is Shanti er al bij: wat doet ze het toch ontzettend goed en wat ben ik trots op haar en geniet van haar. Als ik de werpkist aan het verschonen ben, is She-Ra de pups die ik in de "verschoonmand" leg, hevig aan het poetsen, terwijl Shanti degene die ik nog niet uit de werpkist heb gehaald voor haar rekening neemt. Omdat Shant zo'n goede moeder is, kan ik gelukkig ook weer gewoon in mijn bed slapen: heerlijk, dan slaap ik tenminste. We gaan er wel een paar keer per nacht uit om te controleren en om Shant even naar buiten te laten..............
Uiteraard hebben ze inmiddels nieuwe bandjes gekregen, want hun geboortegewicht is inmiddels ruim verdubbeld.

week 2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week2-
week