Maandag 26-05-08
Gisteren zijn de beide pupoudergezinnen gezamelijk op bezoek geweest, zodat zij ook alvast kennis met elkaar kunnen maken.  Arno en Martine waren er ook, dus het was "volle bak". Alle honden genoten er zichtbaar van. Als Canou en Chakra uit de werpkist zijn, weten She-Ra en Shanti niet hoe snel ze bij de puppenkinders moeten komen om ze van top tot teen af te likken................... 
Er is inmiddels meer visite geweest, die allemaal hebben mogen knuffelen van Ayla: ik vind het best knap van haar: ze is tenslotten best waaks, maar staat het gewoon toe....... meestal gaat ze bij degene die een pup op schoot heeft,  liggen en houdt het nauwlettend in de gaten. Jescica en Michiel en Melika en Edwin kent ze nu en dat is geen probleem meer.

Pupje blauw
Pupje rood

Donderdag 22-05-08
Gisteren hebben beide puppenkinderen hun eerste wormenkuur gehad (Vitaminthe). Het is een pasta die in de bekjes gespoten wordt en dat ging heel makkelijk.
Omdat de oogjes nu open zijn hebben we meer contact met ze: het lijkt of ze ons echt herkennen en als we bij de werpkist zijn, kruipen ze ook echt naar ons toe. Ook hebben we al menig likje gehad......... zo schattig!!!
Ze beginnen nu ook wat te spelen met elkaar en zijn hun stembanden ook flink aan het oefenen, meestal horen we een tevreden"gezoem", soms horen we een kefje. Als ze het ergens niet mee eens zijn of ze willen drinken, dan maken ze dat ook kenbaar. 
De ontwikkeling gaat zo ontzettend snel en het wordt nu zo leuk.......... 
Ze hebben weer nieuwe koordjes omgekregen. Ze wegen inmiddels ruim twee kilo: Canou 2060 gram en Chakra 2040 gram.