Lila
Lila
Groen
Groen
Oranje
Oranje
Rose
Rose
Paars
Paars
Rood
Rood

Vier weken zijn de pups inmiddels. Afgelopen week hebben ze veel puppenvisite gezien en zijn ze veel geknuffeld. Ook mama Shanti en "oma" She-Ra vertroetelen de pups behoorlijk.
Ondanks dat het voor Shanti echt geen feest is om te voeren: de tandjes zijn namelijk doorgekomen en deze zijn heel scherp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ondergaat ze het lijdzaam........................ ik heb wel een beetje medelijden met haar.............
De pups eten inmiddels al behoorlijk van de brokjes en het vlees. Ook krijgen ze nog twee keer per dag puppenmelk en pap.
Omdat ze behoorlijk groeien zijn de koordjes inmiddels ook weer vervangen.

Het blijft geweldig om te zien hoe ook She-Ra meehelpt: zodra een pup in de "poephouding" zit, staan Shant en Sheer naast elkaar om deze "lekkernij" op te vangen. Ook de plasjes worden door beide dames opgeruimd.

Zondagmiddag zijn ze voor de eerste keer naar buiten gegaan. Het is zo mooi om te zien hoe ze daar op reageren: eerst even afwachten en daarna de boel verkennen en alles besnuffelen. Het eerste vliegtuig hebben ze ook al gehoord :-).
Het spelen en slapen wisselt elkaar in flink tempo af: zijn ze allemaal met elkaar aan het spelen, een minuut later liggen ze allemaal te slapen.

DSC
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
DSC
P
P
P
P
P
P
P
DSC
DSC
DSC
DSC
P