Deze week gaan we de pups wennen aan het eten van alleen Energique puppenvlees. De Nutrix rijstebloem laten we weg en ze krijgen nu alleen nog maar Puppymelk en Energique puppenvlees. Ze vinden het heerlijk!!!!!!!!

De pups krijgen veel bezoek  niet alleen van toekomstige eigenaren, maar ook van kinderen en andere volwassenen en ze genieten van het geknuffel en aandacht die ze krijgen. In de puppenren liggen veel speeltjes van verschillende vormen en verschillend materiaal, zodat ze aan zoveel mogelijk verschillen wennen. Regelmatig laten we iets op de grond vallen, geven af en toe ineens een harde gil, zetten de radio of televisie aan en soms zetten we alles uit, zodat het helemaal stil is.

Ze zijn in de tuin geweest, waar ze kennis hebben gemaakt met gras en dwarrelende blaadjes en natuurlijk geluid van langskomend verkeer. Het spel van de puppen is boeiend om te bekijken..... de ene keer ligt de ene boven, de andere keer schreeuwt dezelfde pup moord en brand omdat hij door een ander belaagd wordt en een derde keer duiken ze met z'n twee├źn op een derde "slachtoffer". Hun karaktertjes begint al iets meer vorm te krijgen en we denken volgende week, in overleg met de toekomstige pupeigenaren  te weten welke pup bij de juiste pupeigenaar geplaatst kan worden en kunnen we de puppen wellicht al bij hun naam noemen. Voor de teefjes is dit al bekend.

We halen ze regelmatig uit de puppenren en dan gaan ze op onderzoek in de kamer, de keuken, Janwillems vissenkamer, lopen naar de gang en kijken of ze een trap op kunnen, om vervolgens al huppelend weer naar de kamer terug te komen.

Ze hebben inmiddels hun tweede wormenkuur gehad en ook al de eerste puppenbrokjes gegeten.

 

Teefje rose   

Reutje blauw           

Reutje zwart   

Reutje rood   

Teefje turquoise

dag 29     2820 gram 3120 gram 3051 gram 3100 gram 3050 gram
dag 34 3670 gram 3750 gram 4170 gram 3900 gram 3970 gram