Lila
Lila
Groen
Groen
Oranje
Oranje
Rose
Rose
Paars
Paars
Rood
Rood

De pups hebben hun eerste autoritje gehad en pupje groen zelfs twee...................... Het was alleen geen leuke aanleiding. De pups hadden behoorlijke diarree en sommige moesten zelfs overgeven.............. Nu hebben pups bijna altijd wel een keer diarree en we hadden de voeding inmiddels aangepast en finidiar en probioticum gegeven, maar desondanks kwam er geen verbetering. Zondag, eerste paasdag heb ik de dienstdoende dierenarts gebeld en hij vond het verstandig om toch even langs te komen met de pups. Omdat er 's avonds bij pupje groen geen verbetering was, hebben wij weer gebeld en moesten we weer komen. De medicatie werd aangepast en gelukkig ging het daarna steeds beter.

De autorit ging trouwens heel goed. Het is toch een kwartier rijden, en ondanks dat er een paar thuis hadden overgegeven, hebben ze zich in de auto keurig gedragen en niet overgegeven.

Begin van de week hebben ze hun tweede wormenkuur gehad. Ondanks dat sommige pups iets afgevallen waren, zijn ze inmiddels weer flink gegroeid en zijn ze mooi op gewicht.

We boffen enorm met het weer, waardoor ze veel buiten kunnen zijn. De deur naar de bijkeuken staat open, zodat ze, als ze dat willen, ook binnen kunnen gaan liggen. De tuin hebben we iets "vergroot": we hebben er een stuk gras bij getrokken en je ziet dat ze al heel vaak op het gras hun behoefte doen. 's Ochtends (vroeg) gaat Janwillem als eerste naar beneden, hij doet de deur naar de tuin open en roept de pups naar de tuin: ze komen dan allemaal aangerend en als ze op het gras aankomen, doen ze daar hun behoefte: de eerste zindelijkheidstraining .

Ook deze week is er weer veel bezoek geweest en daar genieten de pups van: het zijn allemaal hele vrije, vrolijke hondjes die knuffelen en spelen met het bezoek. Langzamerhand zie je ook de karaktertjes een beetje tot ontwikkeling komen en dat vind ik een van de leuke dingen van het "hebben van een nestje".
Alle pupouders zijn even enthousiast en heel gemotiveerd, hetgeen voor mij het afscheid nemen makkelijker maakt. Voorlopig heb ik ze echter nog en ik probeer daar zoveel mogelijk van te genieten.

week 5 (10)
week 5 (6)
P
P
week 5 (98)
week 5 (96)
week 5 (93)
week 5 (92)
week 5 (9)
week 5 (8)
week 5 (74)
week 5 (66)
week 5 (37)
week 5 (100)
week 5 (32)
week 5 (24)
week 5 (20)
week 5 (2)
week 5 (134)
week 5 (130)
week 5 (123)
week 5 (119)
week 5 (116)
week 5 (114)
week 5 (105)
P