Wat gaat de tijd toch snel: De pups zijn inmiddels vijf weken en ze zijn  zo leuk.......................
Omdat het afgelopen week mooi weer was, zijn ze veel buiten in de tuin geweest. Dit was voor de pups en het vele bezoek heel leuk. De pups voelen zich buiten net zo vrij en reageren niet meer op het geluid van overvliegende vliegtuige, motormaaiers, grasmachines en brommers.
Ze hebben inmiddels hun tweede wormenkuur gehad en krijgen nu vijf voedingen per dag. 
Omdat het het donderdag zou gaan regenen heeft Janwillem de kamerren dubbel zo groot gemaakt: de pups hebben inmiddels meer ruimte dan wij: het is nog niet zo gek om pup bij "di Casa She-Ra" te zijn...... 
Als Janwillem 's morgens als eerste beneden komt (;-)) vindt hij de plasjes en de drolletjes in het ene en de pups in het andere gedeelte. Op een van de foto's kun je zien dat de pups hun drolletjes soms op mooie plaatsen deponeren ;-).
Als de hele ren weer schoon is gemaakt, hollen ze vrolijk heen en weer met opgeheven staartjes en vrolijke snoetjes, ze dagen elkaar uit tot spel, zowel verbaal als fysiek................... het is echt een heerlijk nestje, waar we enorm van genieten. Ook blijven we genieten van de grote dames: ik kan het elke week weer zeggen: het zijn  kanjers: lief en zorgzaam voor de pups en haast ongelooflijk lief tegen ale pupouders. Zij voelen dat het allemaal fijne "ouders" zijn , aan wie ze hun kinderen en "kleinkinderen" kunnen toevertrouwen.
Omdat er best veel kinderen zijn, is de socialisatie met kleine kinderen optimaal. Extra leuk was het dat zaterdag onze zoon en schoondochter met vrienden op kraambezoek kwamen met een zoontje van net een jaar. Julian kent Ayla en is grote vrienden met haar: hij was dan ook helemaal niet bang voor de negen kleine donderstenen die naar hem toekwamen................. het was geweldg om te zien!!

Alle bezoeken zijn leuk: het is een drukte van jewelste, maar iedereen geniet en het is natuurlijk heel goed voor de pups. Ook ons nicht(je) Katinka kwam langs: de meeste foto's in onderstaande fotoreportage zijn van haar hand: Katink, bedankt, het zijn weer geweldige foto's!!!!!! 

Ook de pupouders zijn  weer goed aan het fotograferen geweest en ook daar heb ik een aantal foto's van gebruikt: pupouders, jullie ook bedankt!!!!
Extra aandacht vraag ik voor de drie onderste foto's van de fotoreportage: hierop is te zien hoe de portretfoto's gemaakt worden.  Kijk vooral goed naar de eerste en de laatste foto............. je moet iets over hebben voor het maken van zulke leuke portretjes.................... Deze week en vorige week hadden we er een aantal assistentes bij ;-).

Omdat morgen de chipper komt, hebben wij vandaag de officiele stamboonmnamen gekoppeld aan de pups:

Pupje paars: Gershwin
Pupje rood: Ghislaine
Pupje oranje: Gringo
Pupje blauw: Ghandi
Pupje lila: Gracia
Pupje geel: Guapo
Pupje Groen: Gino
Pupje rose: Gina
Pupje zwart: Galileo 

Komende week wordt een drukke week: zoals gezegd komt maandag de chipper en vrijdag krijgen de pups hun eerste inenting.......

-06-02-
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
SAM
SAM
SAM
SAM
SAM
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
-06-02-
-06-02-
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
-06-02-
DSC
-06-02-
-06-02-
-06-02-
-06-02-
-06-02-
-06-02-
-06-02-
DSC
DSC
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
DSC
P
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
SAM

En de portretjes

BLAUW
GEEL
GROEN
LILA
ORANJE
PAARS
ROOD
ROSE
ZWART