Maandagochtend is de chipper geweest en alle pups hebben het doorstaan.... Ze hebben allemaal een piep gegeven en 1 gaf een piepje ;-). De chipster (wat een baan zeg............) zei dat de herders over het algemeen wat pieperig zijn. De dogachtigen geven nooit een krimp.......... Maar ze waren het daarna ook allemaal meteen vergeten :-). Denise kwam assisteren en ik kon foto's maken.

I.v.m. het slechte weer zijn ze zondag en maandag niet buiten geweest. Vooral zondag, toen er veel pupoudergezinnen op bezoek waren, was dat niet zo leuk. De pups vinden het geweldig om buiten te zijn. Aan de andere kant hadden ze nu volop aandacht voor hun bezoek ;-). Dinsdag was het gelukkig weer wat beter en konden ze af en toe naar buiten: Ik heb buiten op de plek waar ze normaal gaan slapen als het lekker weer is tenminste (onder de tafel) de bench gezet en........................ er ging al een aantal in de bench gaan liggen :-). Op een gegeven moment lagen er zeven puppies in de bench te slapen.
Vanaf woensdag kregen ze diarree: dat gebeur meestal wel een keer, maar dat is niet echt prettig................ je bent dan de hele tijd aan het "ruimen" Sheer en Shant willen het wel opruimen, maar ik vind het prettiger om dat zelf te doen. Zo kunnen we ook noteren wie er diarree heeft en hoe de samenstelling van de ontlasting is: spuitpoep, zachte poep, zachte poep waar vorm in komt,  zacht plakkaat, hard plakkaat, zachte drolletjes, harde drolletjes, kortom: een hele administratie erbij.............. Donderdag ben ik met een pupje naar de dierenarts geweest om hem toch even na te laten kijken en vrijdag hebben we in overleg met de dierenarts besloten om de inenting en het gezondheidsonderzoek naar maandag te verplaatsen.

Ondanks dat ze diarree hebben zijn ze allemaal goed gemutst en hebben plezier voor negen ;-). De ruimte in de tuin wordt vergroot en ze spelen dat het een lieve lust is. Omdat het veel heeft geregend heb ik ze ook aan de paraplu laten wennen: dat ging heel snel, want ze vonden het een leuk nieuw "speeltje".............

Er komt veel bezoek, de pups worden veel geknuffeld en het  zijn dan ook allemaal grote knuffelkontjes, die bij iedereen vertedering opwekken.
Maandag gaan we naar de dierenarts voor de inenting en de gezondheidscontrole en vanaf dan kan ik ze af en toen mee naar buiten nemen. Volgende week houden we de pupmiddag en dan kan het aftellen beginnen................................