Zondag werd bekend wie van welke pup pupouder wordt. Ook dit keer was Iedereen weer dik tevreden met zijn pup en kon zich nu extra op zijn eigen pup gaan richten. 

Omdat Annemarie (mijn eigen dierenarts) dinsdag wel aanwezig was, heb ik de afspraak voor de inenting verschoven naar de dinsdag. Achteraf was dit heel goed.
Maandagmiddag zijn wij namelijk, na doorverwijzing van de dierenarts, met Gandhi (pupje blauw) naar het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam geweest.  I.v.m. de diarree en het langdurig persen, had Gandhi een ontstoken anusje. Er werd een ingreep onder een roesje gedaan en wij moesten de volgende dag terug komen. Gelukkkig viel alles erg mee en konden we hem gelukkig weer mee naar huis nemen. Inmiddels is alles prima genezen en "doet" Gandhi het heel goed:-) .
Anne Marie, onze dierenarts is woensdag bij ons thuis geweest om de pups, behalve Gandhi, in te enten en een gezondheidscheck te doen. Ik mocht van haar zeggen dat het ook dit keer weer een SUPERNESTJE is....... dus Anne Marie: bij deze! 
Gandhi moest even tot rust komen en hij wordt volgende week ingeent.

Shanti, She-Ra en alle pups hebben ook weer een wormenkuur gekregen.
I.v.m. het weer, de gezondheidsperikelen van Gandhi en de wat latere inenting, is er deze week niet van gekomen om iets met de pups te ondenemen: daar heb ik volgende week nog voor. 

Ik ben wel druk bezig met het samenstellen van het puppenpakket (altijd leuk), het in orde maken van de verkoopovereenkomsten, het  maken van de "begeleidingsboekjes":  voor de pupouders en het selecteren van de foto's voor het maken van een dvd........ kortom: ik kom weer tijd te kort. 

De pups hebben weer veel bezoek gehad: er is volop met ze gespeeld en geknuffeld, dus mensenschuw zullen ze niet worden ;-). 
Het zijn inmiddels echte hondjes: ze hebben mooi pigment, een heerlijke witte vacht en een enorme ondernemingsdrang. De tentjes en tunnel, de ballenbak en al het andere speelgoed worden veelvuldig gebruikt. Vooral de ballenbak is erg geliefd.

De komende week ga ik extra van deze heerlijke pups genieten en me langzaam voorbereiden op hun vertrek....................... Maar eerst hebben we morgen nog de pupmiddag. 

ce90716b98394d6cf856376cca
DSC
b6a3cd9afc21dbbad3f3f32b09c6190a
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
fa57ce344ed19e13de71b82ac29f
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
f574feeccf15a010d41790b6731a66eb

En de portretjes

rose
blauw
geel
groen
lila
oranje
paars
rood
zwart