Woensdag 22-07-09
Vandaag is de eerste dag dat een paar pups hun nest gaan verlaten. Ondanks dat we van het begin af aan wisten dat we afscheid zouden moeten nemen, werden we toch een beetje weemoedig. Negen weken lang waren de pups het allerbelangrijkste in "di Casa She-Ra" en dan gaan ze weg...........................

Op de vraag of we ze zullen missen kunnen we natuurlijk niets anders antwoorden dan "Ja, natuurlijk". We hebben een heerlijke tijd met hen en hun pupouders gehad, maar het is ook goed zo .....................
Wij zijn heel selectief in het kiezen van onze pupouders, iets wat ons niet altijd in dank is afgenomen, maar dat maakt het voor ons wel makkelijker om onze puppenkids "los te laten". In de ouders die wij geselecteerd hebben, hebben wij het volste vertrouwen, anders hadden ze zeker geen pup van ons gekregen. We weten dat we regelmatig op de hoogte gehouden zullen worden van het lief en leed van hun pup en zo blijven we er toch nog een beetje bij betrokken en dat voelt goed.

Toch is het dubbel: het voelt goed, en het voelt nu ook een beetje leeg............. We zijn natuurlijk de afgelopen weken gewend om pups te tellen............................... Janwillem deed dat vanmiddag dan ook en zei: "ik tel er maar zeven"...................

Darwin
De eerste pup die naar zijn pupouders gaat is Darwin (reutje rood). Darwin gaat wonen bij Mariette in Nieuwe Niedorp, samen met zes poezen.
DIno
De tweede pup die het nest verlaat is: Dino (reutje paars). Dino's roepnaam is Ice. Hij gaat in Katwijk wonen bij: Dirk, Mirjam, Maaike en Femke. Zijn dierspeelkameraden zijn drie kippen en twee konijnen.
Delilah
Donderdag 23-07. De derde pup die het nest verlaat is: Delilah (teefje witspikkel). Delilah gaat luisteren naar de naam Dayla en gaat wonen bij Antoinette en Mattis in Nijmegen. Haar speelkameraadje is een cavia.
Doeska
De vierde pup die ons verlaat is: Doeska (teefje groen). Doeska luistert naar de mooie naam Swiss en zij gaat in Schaijk wonen bij Roel. Zij zal regelmatig gezelschap hebben van Kai, een Friese Staby.
Diva
De vijfde pup die ons verlaat is ons kleinste, maar o zo aanwezige puppenkind: Diva (teefje rose). Diva gaat luisteren naar de naam Stacey en gaat Emmen en omgeving blij maken, samen met Sietske. Drie poezen worden haar speelkameraadjes.
Doerak
Zaterdag 25-07-09 De zesde pup die naar zijn nieuwe baasjes gaat is: Doerak (reutje blauw). Doerak gaat in Purmerend wonen bij Tereza en Rudi. Ook hij heeft een speelkameraadje: Tia (de poes). Hij zal als Koda door het leven gaan.
Dante
Dante (reutje turquoise) is de zevende pup die ons gaat verlaten. Dante gaat naar Kees en Yvonne en hun twee dochters Pien en Silke in Zeewolde, waar hij een heel fijn leven gaat leiden. Zij hebben met elkaar gekozen voor de naam Rufus.
Donna
Het één na laatste pupje wat naar haar "ouders" gaat is Donna (teefje paarsspikkel). Donna gaat in Deventer wonen bij Annemiek en Guido. Haar speelkameraadjes zijn Joost en Karel (poezen). Annemiek en Guido hebben gekozen voor de bijzondere naam Yala (vergelijk met Ayla).
Duke
Zaterdag 01-08-09 Duke, het zwarte reutje is de laatste pup die naar zijn pupoudergezin gaat. Hij mocht een weekje extra bij ons blijven omdat zijn nieuwe baasjes nop op vakantie waren. Duke gaat in Abcoude wonen en hij zal als Vin door het leven gaan. Rene en Natahalie zijn zijn pupouders en Dominique en Etienne zijn zijn speelkameraden.