Ik wil Ayla heel erg bedanken voor de tijd die ze bij ons is geweest en voor de manier waarop zij haar moederschap heeft uitgeoefend. Ze heeft het fantastisch gedaan!!!

Ook wil ik Arno en Martine bedanken dat zij het mij mogelijk hebben gemaakt een nestje van Ayla te "krijgen". Zij hebben tenslotte ruim 10 weken hun hond "af moeten staan". Lieve schatten, dank jullie wel, xx

She-Ra is een echte hondenoma geweest": lief, verzorgend en opvoedend. Zonder haar was dit nestje nooit geboren. She-Ra heeft mij zo enthousiast gemaakt voor de "Zwitserse Witte Herder". 
Dank je wel lief konijn ;-)) x

Shanti is onmisbaar geweest in het geheel: omdat Kai en Yuma natuurlijk samen waren, kwam het regelmatig voor dat de een sliep en de ander wilde spelen: Shanti was hier altijd voor in: ze heeft enorm veel met beide heren gespeeld en ze diverse omgangsregels geleerd en heeft dat op een voortreffelijke manier gedaan. Wij hebben dan ook enorm van haar genoten.
Lieve Shantepetantje, dank je wel! x

Ook Janwillem wil ik bedanken voor zijn bijdrage. Zonder hem had ik dit niet gekund en ik ben hem daar heel dankbaar voor! Lieve schat, dank je wel. X

Kai en Yuma, ook jullie bedankt voor jullie aanwezigheid. Of ik jullie zal missen? Ja natuurlijk, maar ik weet dat ik jullie nog regelmatig zal zien.Het ga jullie goed, ik wens jullie het allerbeste en draag jullie met een gerust hart over aan jullie nieuwe baasjes.
Een hele dikke knuffel van jullie "mensenmoeder". 
xx