Aan het einde van deze leuke, soms stressvolle, maar vooral dierbare tijd is er een aantal “personen” die ik wil bedanken:

 Lieve Janwillem: Ik had dit nooit kunnen doen zonder jouw hulp: jij ging’s nachts eruit, jij ging ’s ochtends als eerste “puin ruimen” en jij stond altijd klaar om mij werk uit handen te nemen. De laatste week is alle zorg op jou terecht gekomen, omdat ik door mijn rug ben gegaan en de hele week plat heb gelegen. Zonder klagen heb je alles op je genomen. Ondanks dat jij het nestje heel leuk vond, was de laatste week best heftig. Liefdevol heb jij niet alleen mij verzorgd, maar ook de pups. Je bleef de tijd nemen om met ze te spelen en te knuffelen.  Dank, dank, dank!! 

Lieve Shanti: Je bent voor de derde keer moeder geworden en hebt dit op zo’n ontspannen manier gedaan, dat het voor mij wederom een feest was. Je hebt alle bezoek, groot tot heel klein, even vriendelijk ontvangen, je hebt de pups een geweldige start gegeven: ik heb van je genoten!! Dank je wel!

Lieve Sheer: Ik ben zo blij dat jij dit laatste nestje (nog) mee hebt mogen maken:  je bent een kanjer. Je ontroert me elke keer weer en doet me ook steeds beseffen dat jij de “stammoeder” van miin “kennel” di Casa She-Ra bent: dank je wel! 

Lieve “hulptroepen” voor jullie zorg tijdens de laatste week, die ik in bed door heb moeten brengen: Clara, Denise, Julia en Katinka: dank jullie wel!!

Lieve Lady, Scoob, SennaDunya en Otis: dank jullie wel voor jullie vrolijkheid, aanhankelijkheid, aandoenlijkheid en aanwezigheid. Wij hebben heel erg van jullie genoten.

Het ga jullie goed…………………………..

Lieve groet,
Anita