06-12-2005: She-Ra is voor de tweede keer moeder geworden!!!

Wij zijn ontzettend blij dat She-Ra vannacht een "normale"bevalling heeft gehad met als resultaat vijf puppenkinders. Ondanks dat we er van uit gingen dat het niet weer een keizersnee zou worden, hielden we er toch rekening mee. We zijn dan ook ongelofelijk trots op haar!!!!!!!!!!!!!!!

Om 03.45 uur zagen wij dat het niet al te lang meer zou duren en hebben wij Herma wakker gebeld en gevraagd of zij wilde komen. Zij was er heel snel en om 04.35 uur werd het eerste teefje geboren: 530 gram en wij hebben haar een rose koordje omgedaan. 
Om 05.10 werd het eerste reutje geboren: 560 gram en hij kreeg een blauw koordje om. 
Drie kwartier later, om 05.45 uur zag het tweede reutje het levenslicht, hij wilde niet onder doen voor zijn broertje en hij woog ook 560 gram. Dit manneke kreeg een rood koordje om. 
Een kwartier later, om 06.10 uur, kwam er nog een reutje bij, deze kanjer woog 570 gram en hij mocht een zwart koordje om. Ondanks dat er maar vier puppies te zien waren op de echo hadden wij het idee dat Sheer nog niet helemaal klaar was. 
Om precies 07.01 uur werd het tweede teefje geboren, deze dame woog het lichtst, maar met 500 gram zit zij nog heel ruim boven het gemiddelde van 400 gram. Wij vonden turquoise wel een mooie kleur voor haar.

Tussen de middag is Anne Marie, de dierenarts gekomen en heeft alle puppenkinders nagekeken: voorzover nu te zien is, zijn het allemaal gezonde pups en we zijn dan ook van plan om hier heel erg van te genieten.