Lila
Lila
Groen
Groen
Oranje
Oranje
Rose
Rose
Paars
Paars
Rood
Rood

In de derde levensweek maken de pups een enorme ontwikkeling door: de oogjes zijn helemaal open, ze horen, ze krijgen hun eerste puppypap en.................. ze klauteren uit de werpkist.
Vrijdag hebben we een "puppyren" om de werpkist geplaatst en zo meer ruimte voor de pups gecreƫerd. Ze klauteren nu in en uit de werpkist en gaan ook meer "verspreid" liggen. Leken het in het begin "dronken" pupjes, nu lopen ze al bewust richting hun doel. Ze kukelen nu en dan nog wel eens om, maar ze lopen echt................
Omdat ze nu echt horen en zien, is het een groot feest om 's morgens beneden te komen: ze komen luid piepend op ons af om vervolgens heerlijk met ons te knuffelen. Na het eten en spelen zijn Shant en Sheer allebei druk in de "puppyren" in de weer met het poetsen van snoetjes en billetjes en het is hartverwarmend te zien hoe She-Ra net zo "driftig" meedoet als Shanti, en hoe Shant accepteert dat She-Ra dat doet. Soms ligt Shanti voor de puppyren te slapen, of ze is even in de tuin en dan neemt Sheer met graagte alle honneurs waar. Het is allemaal heel relaxed en dat komt natuurlijk allemaal ten goede van de puppenkids. Ik geniet echt enorm van de manier waarop Shant en Sheer samen de pups verzorgen.
We zijn ook begonnen met het "bijvoeren": naast de regulieren "melkbar" van Shanti krijgen ze nu puppymelk en rijstebloem. De manier van eten is totaal verschillend: bij het drinken bij Shanti gaan ze met hun bekje om iets heen en met het eten van de pap, doen ze dat van een laag bord en moeten ze het oplikken. Ik begin altijd te voeren met behulp van een lepeltje. Deze pups hebben het heel snel door :-).
Het spelen met elkaar is geweldig om te zien. De ene keer ligt de ene bovenop en de andere keer wordt deze pup door twee andere belaagd.............. De geluiden die ze erbij maken zijn echt al "grommetjes". Na een korte spelperiode vallen ze ook weer in een diepe slaap en is de rust weergekeerd..............Het lijkt me heerlijk om pup te zijn ;-)
De eerste pupouders zijn ook op bezoek geweest om te knuffelen met hun pup. Ze kijken nu al weer uit naar het volgende bezoek :-).

 

DSCF
IMG
P
P
P
P
P
P
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG 0691a
IMG
IMG
IMG
DSCF
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
P