Donderdag 25-11-06
Tot ons grote verdriet hebben wij, ten gevolge van een mislukte operatie, onze Radja in moeten laten slapen. Radja had Janwillems hand in zijn bekje toen hij insliep. We zijn er echt kapot van.........................ons lieve, dappere, manneke. We hadden je zo graag in leven willen houden, maar het zou geen leven voor je zijn................................................... Nu zijn we alleen maar ontzettend verdrietig en eigenlijk verschrikkelijk boos, want het is niet eerlijk zo'n jong hondje in te moeten laten slapen. De tijd heelt de wonden, over een poosje kunnen we misschien ook zonder tranen aan je denken. Lieve Radja, dank je wel voor de tijd die we met je gehad hebben. We zullen je nooit vergeten.

's Avonds zijn Leni en Willem geweest om afscheid van hem te nemen. Wij hebben niet alleen verdriet om Radja, maar ook om Leni en Willem. Zij hebben heel lang op Radja gewacht en dat het zo is afgelopen is ook voor hen verschrikkelijk. Ayla en She-Ra hebben een wormenkuur gehad.

Vrijdag 26-11-04
Janwillem en ik hebben Radja op een mooi plaatsje begraven. Op zijn grafje staan een treurwilg en een stokroos, eromheen staan tien witte tulpenbollen. Hoe verdrietig we ook zijn, we weten dat dit de beste oplossing is.

Zondag 28-11-04
Arno, Martine, She-Ra, Ayla en ik hebben zondag een busritje gemaakt. Het is voor Ayla heel belangrijk dat ze gewend raakt aan het openbaar vervoer, want Arno en Martine hebben geen auto.

Maandag 29-11-04
De chipper van de Raad van Beheer is vanmorgen geweest en heeft Ayla gechipt. Ze gaf een klein kikje :-))  Ik vond het afschuwelijk om op het papier te zien staan `reutje`: dood`.  Voor ons is het niet een "reutje", maar het is Radja.

Dinsdag 30-11-04
De ruwhaar Jack Russel Tommie heeft vanmorgen met Ayla gespeeld. Vanmiddag hebben we een wandelingetje aan de riem gedaan. Ayla heeft echt een heel sterk pigment, ze heeft zelfs zwarte nagels, net als haar vader.