Miranda (pupouder) en ik zijn dinsdag naar de dierenarts geweest voor een gezondheidsonderzoek en de eerste inenting. De autorit heen waren alle pups helemaal stil en leken het goed naar hun zin te hebben. Bij de dierenarts zijn alle pups onderzocht en gezond verklaard. Tevens hebben ze hun eerste inenting gehad en ze hielden zich heel kranig.
Op de terugweg in de auto hadden ze iets meer praatjes, maar ze hadden het nog steeds naar hun zin.

Verder stond deze week in het kader van de socialisatie: veel bezoek, ontmoeting en spelen met de buurhond, de straat op, wandelen aan een riempje en zondag "was de "puppenmiddag".
We begonnen deze middag met een kopje koffie/thee en kennismaking met elkaar. Iedereen kon vertellen welke pup van hem/haar was en welke naam de pup kreeg. Vervolgens zijn we naar de school van Janwillem gelopen, waar de pups kennis konden maken met het paard Sita (38 jaar!!!), geiten, kippen, konijnen en chinchilla's. Op het schoolplein konden ze naar hartelust rennen. Een van de hoogtepunten was toch wel het "puppie, puppie" van Janwillem. Waar de pups ook waren: ze kwamen zo snel mogelijk naar hem toe. Deze "socialisatieles" maakte de pups moe en toen we thuis waren heb ik een en ander verteld over de opvoeding, verzorging, en het moment van ophalen. Ze kunnen nu gaan aftellen................

Blauw Zwart
Paars Paarsspikkel
Rood Rose