Gelukkig hebben de pups geen last van de inenting gekregen. Omdat het woensdag slecht weer was, ben ik donderdag met het vijftal in de Doggyride naar het dorp gelopen. In het park van het Gemeentehuis, heb ik ze alle vijf uit de Doggyride gehaald en een stukje met ze gelopen. Na een keurig aantal plasjes en een poepje mochten ze weer in de kar en ben ik naar het dorp gelopen. Uiteraard kwam ik een aantal mensen (en winkelpersoneel) tegen, die graag wilden aaien en knuffelen. De pups vonden dit allemaal geweldig. Na nog in twee winkels geweest te zijn en een aantal aanbiedingen om de pups te kopen af te slaan, zijn we weer teruggelopen.
Thuis aangekomen heb ik het zevental weer een wormkuur gegeven. Na de wormkuur kregen de pups weer last van de dunne……. Maar ze waren er gelukkig niet ziek van.
Vrijdag is het mij in mjn rug geschoten…………………… dat gebeurt wel vaker, maar dit keer was heftiger: ik kon geen kant meer op en ondanks behoorlijke medicatie bleef ik flinke pijn hebben. Janwillem heeft mij boven naar bed gebracht en heeft echt alles overgenomen, plus de extra zorg voor mij.
Zondagmiddag was de pupmiddag en die wilden wij niet afzeggen, want iedereen had zich daarop verheugd. Na ontvangst met koffie, thee, water en iets lekkers erbij is Janwillem met iedereen naar zijn school gelopen om de pups daar met andere dieren kennis te laten maken en een stukje aan de lijn te lopen.
Hij had voor mij een stoel in de tuin neergezet, waar ik plat op kon liggen, zodat ik mijn praatje gewoon heb kunnen houden. Een van de pupouders heeft foto’s gemaakt. Zo is het gelukkig toch nog een geslaagde middag geworden.
De rest van de week heb ik in bed gelegen, want ik mocht niet lopen, en met morfine was het redelijk pijnvrij. De handleiding had ik voor een groot gedeelte al klaar, maar de laatste aanpassingen heb ik, in etappes, liggend in bed gedaan.
De pups hebben er geen hinder van ondervonden: als Janwillem naar school was, waren er “hulptroepen”: echte hondenliefhebbers, die zich vermaakt hebben met de pups. Er werden filmpjes gemaakt, zodat ik kon zien hoe de pups zich vermaakten, zodat ik toch nog een beetje heb mee kunnen genieten.

De chipper is maandag geweest. Alle pups zijn gechipt en er was er maar een die een klein kikje gaf.

Mijn nichtje Katinka heeft donderdagavond nog een mooie fotoreportage gemaakt, zodat ik ook nog portretfoto’s van de laatste week heb. Dank je wel lief nichtje! 

Portretjes week 7

blauw
geel
paars
rood
rose

Portretjes week 8

blauw8weken
geelweek
paarsweek
roodweek
roseweek